MedWatch

Analytiker: Amerikansk angreb på høreapparatpriserne giver chok i aktierne

Det er umiddelbart aktierne for de danske høreapparatselskaber, der lider mest under det dekret, som Joe Biden administrationen har udstedt fredag, hvor der bliver skudt på priserne for både høreapprater og medicin.

Foto: Sydbank/PR

Aktierne i Demant og GN falder fredag eftermiddag til bunds i det danske C25-indeks, efter at USA's præsident, Joe Biden, har udstedt et dekret, der går i kødet på priserne på både høreapparater, receptpligtig medicin og en stribe andre områder.

Og det er netop de direkte vendinger og skarpe udfald mod priserne og de fire største producenters dominerende markedsandel, som skaber nervøsitet i aktierne, lyder vurderingen fra Søren Løntoft Hansen, der er senioranalytiker hos Sydbank, til Ritzau Finans.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bioneer indgår partnerskab med Novo-støttet DTU-forskningsenhed

Kontraktforskningsvirksomheden Bioneer har indgået et strategisk partnerskab med DTU-baserede og Novo-støttede National Biologics Facility (NBF), som yder services for medicinalfirmaer fra tidlig opdagelse af lægemidler til præklinisk udvikling. Med aftalen fordobler Bioneer sin proteinproduktionskapacitet, og faciliteter til fremstilling bygges nu hos både NBF og Bioneer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier