MedWatch

Sonova får FDA-godkendelse til ny teknologi

De amerikanske myndigheder godkendte onsdag ny teknologi fra Sonova-datterselskabet Advanced Bionics og partneren Phonak, som er rettet mod brugere af cochlear-implantater.

Det schweiziske høreapparatsselskab Sonova lancerer to nye lydprocessorer til henholdsvis voksne og børn, der bruger cochlear-implantater.

Det meddeler selskabet torsdag morgen.

Lanceringen sker, efter at Sonovas amerikanske datterselskab Advanced Bionics sammen med partneren Phonak har fået godkendelse fra det amerikanske lægemiddelagentur, FDA, til de to lydprocessorer Naida CI Marvel og Sky CI Marvel, som er rettet mod brugere af cochlear-implantater.

Cochlear-implantater indopereres i det indre øre hos patienter med meget svære høretab - eller helt manglende hørelse.

"Vi er stolte af at kunne tilbyde de stærke fordele ved den beviste Marvel-platform til vores cochlear-implantatbrugere. Den nye Marvel CI-platform er et resultat af et fremragende samarbejde mellem vores cochlear-implantat- og høreapparatforretninger," lyder det fra fra Arnd Kaldowski, administrerende direktør i Sonova.

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier