MedWatch

Høreindustrien håber på permanent løft af forskerfradrag

Det vækker glæde hos de danske producenter af høreapparater, at et flertal på Christiansborg er blevet enige om en stor stimuli-pakke, der hæver forskerfradraget midlertidigt til 130 pct. Loft på 50 mio. kr. og ingen permanent ordning, vækker dog kritik. (Opdateret)

Høreapparatindustrien har fået et stort ønske opfyldt, idet regeringen og et flertal i Folketinget i nat blev enige om en stimuli-pakke til erhvervslivet, der blandt andet øger fradraget til forskning og udvikling midlertidigt. Foto: Jens Dresling

(Opdateret kl. 16:56 med kommentarer fra Eric Bernard, adm. direktør i WS Audiology). Producenter af høreapparater har ligesom mange andre forskningstunge industrier længe skreget på bedre rammevilkår for branchen, der i høj grad lever af innovation og deraf tunge investeringer i forskning og udvikling.

Nu er deres bønner blevet hørt – i hvert fald delvist. Sent natten til mandag blev et bredt flertal på Christiansborg enige om en stor stimuli-pakke, der skal give den trængte danske økonomi en saltvandsindsprøjtning.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier