MedWatch

Stimuli-pakke giver højere forskningsfradrag: "Et meget vigtigt skridt"

Især små og mellemstore virksomheder, der bruger penge på forskning og udvikling, kan glæde sig over, at F&U-fradraget midlertidigt hæves i 2020 og 2021.

Et gammelt ønske fra life science-industrien om at øge fradraget for forskning og udvikling bliver nu til virkelig. På det seneste har særligt producenterne af høreapparater slået på tromme for at øge fradraget til 130 pct. | Foto: GN Store Nord / PR

Et bredt flertal på Christiansborg er sent natten til mandag blevet enige om en stor stimuli-pakke, der skal give den trængte danske økonomi en saltvandsindsprøjtning.

De forskningstunge danske virksomheder kan konkret glæde sig over, at partierne er blevet enige om en midlertidig forhøjelse af fradraget for forskning og udvikling (F&U) i 2020 og 2021.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Topchef efter nyt studieflop: "Det ligner jo lidt en Orphazyme"

Efter endnu et fejlslagent fase 2-forsøg, der har kostet biotekselskabet Asarina Pharma 50 mio. kr., nærmer det danskledede selskab sig afgrunden. Kun to skud har selskabet nu tilbage i bøssen, finansieringen til det ene mangler, og flopper de også, må selskabet dreje nøglen om, fortæller topchef Peter Nordkild.

Mærsk-donation til KU skal give laboratorier i topklasse

Etableringen af nye faciliteter i Mærsk Tårnet sikrer såkaldte GMO klasse 3-laboratorier, hvor forskere i Danmark vil kunne arbejde med blandt andet virus på et langt mere avanceret niveau end hidtil, lyder det fra Københavns Universitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier