MedWatch

Nyt direktørexit i WSA: Nu er alle topfolk i Widex og Sivantos skiftet ud

Med finansdirektør Henrik Skak Benders afgang fra WS Audiology er ingen af de oprindelige medlemmer af de fusionerede selskabers øverste ledelse tilbage hos høreapparatproducenten.

Eric Bernard, adm. direktør i WS Audiology, har hentet Søren Westh Lonning, tidl. finansdirektør i Chr. Hansen, som afløser for Henrik Skak Bender, der har sagt sin stilling op. | Foto: WS Audiology / PR

Kun godt et år efter, at danske Widex og EQT-ejede Sivantos gik sammen og blev verdens tredjestørste høreapparatkoncern, WS Audiology, er ingen af de oprindelige medlemmer af de to selskabers øverste ledelse tilbage i det fusionerede selskab.

Det står klart, efter WS Audiology fredag meddelte, at finansdirektør Henrik Skak Bender forlader selskabet af familiære årsager.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægge 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier