MedWatch

Høregigant bekræfter: Bestyrelsesformand er skiftet ud

Verdens tredjestørste producent af høreapparater, det delvist danske WS Audiology, bekræfter nu forlydender om, at bestyrelsesformand Thomas Eberling er blevet skiftet ud med afløser udefra.

Hørekoncernen WS Audiology bekræfter - efter, at MedWatch bragte nyheden i sidtse uge - at bestryelsesformand Thomas Ebeling er blvet skiftet ud med schweizeren Marco Gadola. | Foto: WS Audiology / PR

Bestyrelsesformanden i høreapparatsgiganten WS Audiology, der er resultatet af forårets kæmpebryllup mellem familiefirmaet Widex og den singaporeanske konkurrent Sivantos, er fortid i rollen som selskabets øverste chef.

Det bekræfter WS Audiology, efter at MedWatch i sidste uge erfarede, at Thomas Eberling, der siden sommeren sidste år har været manden ved bordenden under bestyrelsesmøderne i det fusionerede selskab, var blevet skiftet ud med schweizeren Marco Gadola.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Tidligere storaktionær holder døren på klem for ny investering i Orphazyme

Venturefonden Sunstone, der for nyligt solgte ud af sine aktier i Orphazyme, afviser ikke på et senere tidspunkt igen at skyde penge i selskabet, der torsdag fik en kold skulder af FDA til selskabets NPC-kandidat. Men fondens formål gør en geninvestering til en svær øvelse, lyder det fra general partner, Sten Verland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier