MedWatch

Tidligere WS Audiology-topchef bliver formand for vinduesfirma

Jørgen Jensen, den tidligere adm. direktør hos Widex og senere WS Audiology, indtager en toppost uden for life science-branchen.

Jørgen Jensen var adm. direktør i Widex og WS Audiology fra 2013 til 2019 | Foto: Ida Munch / Jyllands-Posten / Ritzau Scanpix

Den tidligere topchef for Widex og WS Audiology Jørgen Jensen indtager nu et topjob uden for life science-branchen, da han er blevet bestyrelsesformand i vinduesfirmaet Velux.

Det oplyser Velux i en pressemeddelelse fredag morgen.

Jørgen Jensen blev valgt som ny formand torsdag den 5. december. Han har været en del af bestyrelsen siden sidste år og har indtil nu været næstformand.

Den tidligere formand Søren Bjerre-Nielsen, der har været medlem af bestyrelsen siden 1997, har selv ønsket at stoppe i bestyrelsen, lyder det i meddelelsen. Han vil fortsat være bestyrelsesformand for VKR Holding, hvor Velux Gruppen udgør størstedelen af aktiviteterne.

Han stoppede i september som adm. direktør for fusionsselskabet WS Audiology til fordel for en bestyrelseskarriere. Inden fusionen mellem høreapparatselskaberne Widex og Sivantos, der skabte det samlede WS Audiology, var Jørgen Jensen adm. direktør hos førstnævnte.

Topchef og finansdirektør stopper i WS Audiology

Widex-arving forsøgte at overtale Jørgen Jensen til at blive 

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier