MedWatch

Ingeniørforeningen savner mere markant oprustning på cybersikkerhed i ny økonomiaftale

Ingeniørforeningen IDA kalder det positivt, at der i en ny økonomiaftale med Danske Regioner er blevet afsat 50 mio. kr. til cybersikkerhed, men man havde gerne set en mere markant oprustning på området.

Foto: IDA / PR

Det er positivt, at der er blevet afsat 50 mio. kr. til cybersikkerhed i sundhedssektoren i den nye økonomiaftale med regionerne, mener Ingeniørforeningen IDA, men på trods af det havde foreningen gerne set et større fokus på cybersikkerheden.

”Vi skal generelt have langt større fokus på cybersikkerhed og beskyttelsen af vores kritiske infrastruktur i sundhedsvæsnet. Et cyberangreb mod eksempelvis hospitaler kan få fatale konsekvenser, som det skete sidste år i Irland,” siger Laura Klitgaard, der er formand for Ingeniørforeningen IDA, i en meddelelse og fortsætter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier