MedWatch

Monsenso efter nedsabling på børsen: Vi er blevet klogere

På trods af sit fokus på digital sygdomsbehandling har e-health-selskabet Monsenso ikke formået at kapitalisere på coronakrisens boost til telemedicinske løsninger. På børsen er aktien i år faldet 87 pct., men adm. direktør Thomas Lethenborg afviser, at selskabet var for optimistisk ved noteringen. Men han og den øvrige ledelse er blevet klogere, lyder det.

Foto: Monsenso/PR

E-health-selskabet Monsenso samler netop nu opbakning til en aktieemission, der skal rejse op mod 17,5 mio. kr. og dermed næsten matche de 20 mio. kr., som selskabet hentede ved børsnoteringen for knap halvandet år siden.

En ikke usædvanlig situation i life science-industrien, men for Monsenso kommer emissionen i kølvandet på en gedigen kursnedtur, der alene i år har barberet 87 pct. af selskabets børsværdi.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier