MedWatch

Digitale iværksættere vil have en million brugere til stress-app om 5 år – ny investering skal få det til at ske

Det aarhusianske startup Resilio har fået 800.000 kr. af Innovationsfonden til at udvikle videre på en smartphone-baseret løsning, som forener spilunivers med en videnskabelig baseret vejrtrækningsteknik mod stress.

Anders Søndergaard er stifter og adm. direktør i Resilio, der har udviklet en app, der kan bruges til at vurdere og forebygge skadelig, langvarig stress. | Foto: PR / Resilio

Stress er blevet en folkesygdom, som hvert år koster milliarder af kroner i sygefravær og behandling, og som stadig flere bliver ramt af. Parallelt er self tracking blevet populært som aldrig før – vi selvmonitorerer alt fra søvn, kost, kalorieforbrændning og mentalt velvære.

De to forhold tilsammen er vand på møllen for folkene bag det aarhusianske iværksætterselskab Resilio, der netop har fået 800.000 kroner fra Innovationsfondens såkaldte Innobooster-ordning, der støtter innovative virksomheder med udviklingsprojekter, som kan øge virksomheders konkurrenceevne og skabe vækst.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Headhunter: Afgående Leo-boss var et flop

Det var et fejlskud at ansætte Catherine Mazzacco som adm. direktør for Leo Pharma, vurderer headhunter, der ser afgangen som et naturligt skridt forud for børsnoteringen af Leo Pharma. Til at styre den proces i mål vil bestyrelsen efter alt at dømme skulle til udlandet for at finde den rette profil, lyder det videre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier