MedWatch

Ny chefredaktør til Dagens Medicin

Blot en uge efter Kristian Lund blev fyret, kan fagbladet sætte navn på sin nye chefredaktør.

Dagens Medicin har fundet sin nye chefredaktør i egne rækker.

Den 52-årige redaktionschef Nicolai Döllner overtager chefredaktørstolen efter Kristian Lund, der blev afskediget i fredags på grund af uenighed med den nye bestyrelsesformand Anders Krab-Johansen. Det skriver Dagens Medicin.

Nicolai Döllner har været redaktionschef, siden mediet blev etableret i 1997. Han har tidligere været på Politiken, Ingeniøren, Børsens Nyhedsmagasin og Berlingske.

En stol står dog stadig tom, da Kristian Lund også var adm. direktør for Dagens Medicin. Hvem der skal afløse ham på denne post ventes snarligt at falde på plads. Pia Kjelstrup er foreløbig konstitueret som direktør, skriver Danske Medier.

Kristian Lund blev afskediget efter uenigheder med Anders Krab-Johansen om strategien for Dagens Medicin, der til nytår lægges ind under Børsen A/S. Målet med sammenlægningen af de to Bonnier-medier er at skabe synergier og fordele - og på kort tid skabet en tocifret afkastsgrad for Dagens Medicin, der sidste år kom ud med et underskud på knapt 200.000 kr.

Bestyrelsesformanden og den administrerende direktør var ifølge begge parter uenige om, hvordan bladet skulle nå det mål.

 Børsen-boss fyrer kendt chefredaktør  

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier