MedWatch

Velkommen til MedWatch

Savner du et erhvervsmedie, der tager din branche seriøst? Et uafhængigt medie, der skriver om mere end de store skandaler - og hvor substansen er vigtigere end overskriften?

Foto: MedWatch

Det medie vil vi gerne give dig. Det har vi faktisk allerede gjort. Fremover vil du her på siden finde masser af nyheder om medicinal-, biotek-, medico- og rehabindustrien samt de stærkeste aktører inden for naturlægemidler og kosttilskud.

Opdaterer hele tiden

Vi opdaterer hele tiden med store og små artikler om branchen til branchen. Alle med et forretningsmæssigt udgangspunkt. Skrevet af en fast stab af erhvervsjournalister, der brænder for at lave kvalitetsjournalistik om et af de vigtigste områder i danske erhvervsliv. Et område, der har brug for et seriøst, uafhængigt, fair og kritisk branchemedie med fokus virksomhedernes bundlinjer.

Vi trækker desuden på indhold fra vores faste samarbejdspartnere, der blandt andet tæller Jyllands-Posten, Politiken, epn.dk og Ritzau Finans.

Uafhængigt medie

MedWatch er ejet af JP/Politikens Hus og er søstersite til FinansWatch og MediaWatch, der henvender sig til henholdsvis den finansielle sektor og mediebranchen.

MedWatch er lige som sine søstersites et uafhængigt medie. Journalisternes løn bliver primært finansieres via abonnementsindtægter. En del af vores artikler er således kun tilgængelige for vores abonnenter.

Klik her, hvis du ønsker at lære vores medie bedre at kende via et gratis prøveabonnement og vores to daglige nyhedsbreve.

Virksomhedsabonnement

Alle de store medievirksomheder abonnerer i dag på MediaWatch, ligesom alle de betydende finansvirksomheder abonnerer på FinansWatch. De abonnerer, fordi de vurderer, at viden om konkurrenter, nye initiativer, nøglepersoner, rammevilkår og meget mere, skaber værdi for deres forretning.

Læs mere om et virksomhedsabonnement her.

Vi er sikre på, at MedWatch kan opnå samme succes, men vi har også brug for din hjælp. Vi er kun en e-mail eller en opringning væk. Og vi vil rigtig gerne høre, hvad du har på hjertet. Hvad enten det er ris, ros, gode ideer, tip eller nye perspektiver. Skyd løs.

Hjælp os med at gøre MedWatch til det branchemedie, som du savner.

God læselyst.

Bedste hilsner

Anders Heering

Chefredaktør

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier