MedWatch

Amerikansk Radiometer-ejer opjusterer efter stærk afslutning på året

Amerikanske Danaher opjusterer efter overraskende positive resultater inden for resultater på tværs af Danahers divisioner, Environmental & Applied Solutions, Life Sciences og Diagnostics.

På pressemødet i 2003 hos Radiometer efter den amerikanske koncern Danaher Corporation har tilbudt at købe samtlige aktier i virksomheden sad til venstre chefen for Danahers europæiske aktiviteter Philip Whitehead. | Foto: Jens Dresling

Det amerikanske konglomerat Danaher, der købte danske Radiometer af børsen i 2004, opjusterer forventningerne til omsætningsvæksten i 2021.

Det fremgår af en meddelelse fra selskabet tirsdag.

Omsætningsvæksten i fjerde kvartal vil lande i den høje ende af "the teens" - 18-19 pct. - og op mod de lave 20'ere sammenlignet med samme kvartal året forinden, lyder det. Tidligere var der ventet en kernevækst på 13-17 pct.

Væksten er drevet af bedre end ventede resultater på tværs af Danahers divisioner, Environmental & Applied Solutions, Life Sciences og Diagnostics.

Særligt de to sidstnævnte divisioner har fart på væksten, da de omfatter forskellige covid-19-relaterede løsninger.

Danaher-aktien stiger 1,6 pct. til 308 dollar i det amerikanske formarked.

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier