MedWatch

Parallelimportører udskyder krav til apotekerne

Parallelimportør-foreningen af Lægemidler fastholder beslutningen om at indføre egne regler om fuld prisregulering, men en række uforudsete ting besværliggør processen.

Foto: PR

En stribe parallelimportører udsætter nu deres krav om at indføre deres eget supplerende regelsæt for samarbejdet med apotekerne. Den selvindførte og fulde prisregulering skulle ellers være trådt i kraft allerede fra på mandag den 2. september.

”Gennemførelsen af den fulde prisregulering kræver praktiske ændringer for at imødegå utilsigtede konsekvenser hos apotekerne og grossisterne, som er mere tidskrævende end forudset,” skriver Flemming Wagner, formand for Parallelimportørforeningen af Lægemidler og Paranova, i en mail sendt torsdag aften til apotekere og Apotekerforeningen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Dansk selskab skal lave patient-app til Janssen

Det digitale sundhedsfirma Daman skal levere en app-løsning til et klinisk forsøg udført af Janssen. App’en skal give større indsigt i, hvordan psoriasisgigt påvirker patienternes liv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier