MedWatch

Ekspert: Medicinalindustris interesse i kosttilskud vil fortsætte

I de senere år er medicinalindustrien blevet yderst opmærksomme på de muligheder, kosttilskudsbranchen tilbyder – og det vil fortsætte i fremtiden, mener en industriekspert.

Foto: Colourbox

I de senere år er flere og flere store medicinalvirksomheder begyndt at få øjnene op for de vækstmuligheder, som kosttilskudsbranchen kan tilbyde deres forretning – og udviklingen ser ud til at fortsætte. Det skriver nutraingredients-usa.com.

Hjemmesiden har talt med industrieksperten, Tom Aarts, som har grundlagt firmaet Nutritional Capital Network, der parrer opstartsvirksomheder med investorer, og han mener at den voksende interesse i kosttilskudsbranchen vil fortsætte fremover.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier