MedWatch

Top-profil tager afsked med styrelse med skarp kritik

Chef for lægemiddelvurderingen under Sundhedsstyrelsen Steffen Thirstrup skal nu rådgive medicinalfirmaer.

En af Sundhedsstyrelsen top-profiler, chef for lægemiddelvurderingen Steffen Thirstrup, forlader styrelsen til fordel for et job i medicinalbranchen.

Det skriver Dagens Pharma.

Afskeden sker med en skarp kritik af Sundhedsstyrelsen, ikke mindst i forbindelse med sammenlægningen med Lægemiddelstyrelsen.

"Sammenlægningen var meget kaotisk, og det var ikke gennemtænkt, hvad man ville. Der var ingen, der på forhånd vidste, hvad vi skulle have ud af sammenlægningen, der vel bedst kan betegnes som en hovsa-løsning," siger Steffen Thirstrup til Dagens Pharma.

Han mener også, at det på lægemiddelområdet er svært at gennemskue, hvilken linje ministeriet vil lægge, ikke mindst i forhold til styrelsens rolle i det europæiske samarbejde.

Fremover skal han rådgive medicinalvirksomheder. 1. marts bliver Thirstrup således rådgiver for medicinalindustrien i det internationale firma NDA Regulatory Services.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier