MedWatch

Matas sender uheldig mail til kunder

Det er en fejl - i er ikke meldt ud af kundeklubben, lyder det fra Matas til et hav af kunder efter fejludsending af mail.

Foto: Matas/PR

Matas har haft ekstraordinært travlt ved telefonerne i dag.

"Ved en større teknisk fejl er der det sidste døgn udsendt en mail til mange tusinde medlemmer af Danmarks største kundeklub Club Matas med information om, at de er blevet meldt ud af kundeklubben. Dette er naturligvis ikke rigtigt, og Matas beklager den tekniske fejl. Det er pt. uopklaret, hvordan den er opstået," hedder det i en pressemeddelelse fra Matas.

Henrik E. Johannsen, informationschef i Matas forsikrer i meddelelsen kunderne om, at de stadig er medlemmer med de point og de fordele, det indebærer:

”Vi er glade for forbrugernes store interesse i vores kundeklub og er meget kede af denne fejl. Vi kan berolige alle vores medlemmer med, at de naturligvis ikke er meldt ud. Alle medlemmer har fortsat ALLE deres point og kan også i dag optjene point med deres medlemskort”.

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier