MedWatch

Matas sender uheldig mail til kunder

Det er en fejl - i er ikke meldt ud af kundeklubben, lyder det fra Matas til et hav af kunder efter fejludsending af mail.

Foto: Matas/PR

Matas har haft ekstraordinært travlt ved telefonerne i dag.

"Ved en større teknisk fejl er der det sidste døgn udsendt en mail til mange tusinde medlemmer af Danmarks største kundeklub Club Matas med information om, at de er blevet meldt ud af kundeklubben. Dette er naturligvis ikke rigtigt, og Matas beklager den tekniske fejl. Det er pt. uopklaret, hvordan den er opstået," hedder det i en pressemeddelelse fra Matas.

Henrik E. Johannsen, informationschef i Matas forsikrer i meddelelsen kunderne om, at de stadig er medlemmer med de point og de fordele, det indebærer:

”Vi er glade for forbrugernes store interesse i vores kundeklub og er meget kede af denne fejl. Vi kan berolige alle vores medlemmer med, at de naturligvis ikke er meldt ud. Alle medlemmer har fortsat ALLE deres point og kan også i dag optjene point med deres medlemskort”.

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier