MedWatch

Ny direktør i Region Hovedstaden

Det bliver den nuværende direktør for Københavns Kommunes Miljø- og Teknikforvaltning, der skal overtage efter Helle Ulrichsen.

Foto: Ursula Bach/Københavns Kommune

46-årige Hjalte Aaberg sætter sig fra januar 2013 i direktørstolen i Region Hovedstaden. Det har Region Hovedstaden netop meddelt på sin hjemmeside.

Hjalte Aaberg, der afløser Helle Ulrichsen, kommer fra en stilling som administrerende direktør i Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning.

"Jeg glæder mig til at skulle være med til at udvikle nogle af Danmarks vigtigste velfærdsydelser i Region Hovedstaden, hvor sundhedsområdet står helt centralt. Der er lagt stærkt politisk fra land med en ambition om at levere ydelser i verdensklasse. Og jeg glæder mig også til at prøve at gøre den regionale stemme endnu stærkere, når det kommer til ægte regionale udfordringer som infrastruktur, uddannelser, erhverv og klimaarbejde," siger Hjalte Aaberg på hjemmesiden.

Den nye direktør er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet og får som øverste chef ansvaret for 40.000 medarbejdere.

Hjalte Aaberg har tidligere blandt andet arbejdet som fuldmægtig i Sundhedsministeriet og som udviklingschef og direktør i Miljøkontrollen i Københavns Kommune.

Der var 16 kandidater til stillingen som regionsdirektør. Det er Forretningsudvalget i Region Hovedstaden, der har besluttet, hvem direktøren skal være efter en indstilling fra ansættelsesudvalget.

Mere fra MedWatch

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier