MedWatch

Chef fra Lægemiddelstyrelsen til bureau

Tidligere kommunikationschef skal være seniorrådgiver.

Foto: PR

Tidligere kommunikationschef i Lægemiddelstyrelsen Christian Howard-Jessen  er d. 1. maj ansat i Geelmuyden.Kiese som seniorrådgiver med særligt ansvar for healthcare og life science, hedder det i en meddelelse fra kommunikationsfirmaet.

"Christian har et unikt netværk i de danske medier efter sin karriere hos Jyllands-Posten, DR og TV2. Samtidig har han som rådgiver trænet en række politikere og topchefer til at gøre sig godt selv i modvind. Senest har han i fire år været presse- og kommunikationschef hos Lægemiddelstyrelsen og Sundhedsstyrelsen," hedder det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier