Ny forskning giver håb om D-vitaminer i kartofler og tomater

Kan en af den danske kosttilskudsbranches store bestsellers de seneste år, D-vitamin, nu komme under konkurrence fra også tomater og kartofler? Måske – men svaret får vi nok først om tre-fem år.
Foto: Casper Dalhoff, JP
Foto: Casper Dalhoff, JP

Ny forskning giver håb om, at vi måske engang i fremtiden kan få dækket vores behov for D-vitamin ved at spise ”belyste” tomater og kartofler.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også