MedWatch

Opkøb i kosttilskudsbranchen i Danmark

Den norsk-ejede virksomhed inden for kosttilskud, Axellus, køber Pharma-Vinci A/S. Det skal blandt andet styrke fokus på apoteker.

Foto: Arkivfoto: Paul Bodea, Stock.xchng

En af de store aktører på det nordiske marked for kosttilskud, Axellus, der er ejet af norske Orkla, køber det mindre danske helsekostfirma Pharma-Vinci A/S.

Det oplyser Axellus i en pressemedelelse, hvori det tillige fremgår, at Pharma-Vinci vil blive videreført som egen division i Axellus.

”Med købet styrker vi vores fokus mod apoteker i Danmark, men også de øvrige markeder, hvor vi er til stede. Pharma-Vinci har stærke mærkevarer, som komplementerer Axellus’ portefølje. Købet vil give synergier og skabe en bred portefølje for videre ekspansion,” siger Henning Søgaard, adm. direktør Axellus Danmark, i pressemeddelelsen.

To forskellige størrelser

I 2011 havde Pharma-Vinci en opsætning på ca. 50 mio. kr og 35 ansatte.  Axellus køber 100% af aktierne i Pharma Vinci, som i dag er ejet af internationale investorer og private personer.

Axellus er en sammenlægning af selskaberne Peter Møller, Collett Pharma og Dansk Droge.

I 2011 havde selskabet en samlet omsætning på 1,262 mio. NOK og 419 ansatte. Axellus indgår i Orkla Brands. Axellus har ca. 220 medarbejdere i Danmark

Mere fra MedWatch

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier