MedWatch

Storinvestor: Masser af europæere dør uden at få tilbud om bedste medicin

International investor, direktør Florian Schönharting fra NB Capital, mener, at mange europæere, der lider af den ene eller anden sygdom, ikke får tilbudt den bedste medicin. Lad os betale for det, evt. med pensionsopsparingen, siger han. Udvalgsformand afviser.

Foto: Gregers Tycho / Jyllands-Posten

Masser af syge mennesker i Europa dør hvert år uvidende om, at der findes bedre behandlingsmuligheder, end de har fået – men ofte bliver en bedre og dyrere medicin fortiet for dem af økonomiske årsager. Samfundet bør i det mindste tilbyde de dødssyge mennesker selv at betale for en bedre medicin.

Sådan lyder det barske budskab til de politiske beslutningstagere fra en af Danmarks mest erfarne investorer i den globale biotek- og medicinalsektor, administrerende direktør Florian Schönharting fra NB Capital.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier