MedWatch

Forbrugerrådet positiv over for kulegravning

Forbrugernes interesseorganisation Forbrugerrådet er glade for tilføjelser til apoteker-kulegravning.

Forbugerrådet er godt tilfreds med det nye kommissorium for den arbejdsgruppe, der skal kulegrave apotekssektoren. Det skriver netmediet Altinget.dk.

"Kommissoriet er blevet godt og præcist. Forbrugerrådet afholdte en konference som klart viste, at der er behov for at undersøge området, og vi synes kommissoriet har taget højde for mange af diskussionerne som kom frem på konference. I løbet af processen vil det være fornuftigt at inddrage forbrugerne systematisk, og vi stiller os gerne til rådighed," siger sundhedspolitisk medarbejder i Forbrugerrådet Sine Jensen ifølge Altinget.

Arbejdsgruppen blev oprindeligt nedsat af den tidligere VK-regering, men arbejdet blev sat i stå efter valget i september, fordi den nye regering ønskede at tilføje ændringer.

I arbejdsgruppen for kommisoriet sidder repræsentanter fra Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse, Erhvervs - og Vækstministeriet, Finansministeriet, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, samt Lægemiddelstyrelsen

Mere fra MedWatch

Dansk Biotek skifter navn

Den danske brancheorganisation for biotekselskaber, Dansk Biotek, skifter navn til "Danish Bio - Dansk Biotek" for at imødekomme den stigende internationalisering af branchen, fortæller formand.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier