MedWatch

Ansatte i Novo-gruppen med i 23 mio. kr. stor indsamling til covid-vacciner i lavindkomstlande

Medarbejderne i Novo-gruppen har sammen med deres arbejdsgivere indsamlet og doneret 23 mio. kr. til Unicef, der via den internationale vaccinealliance Covax vil bruge millionerne til covid-vacciner i lav- og mellemindkomstlande.

Novo Nordisk-gruppen har indsamlet 3,5 mio. dollar, der bliver doneret til Unicef, som igen giver dem videre til den internationale vaccinealliance Covax. | Foto: Rahmat Gul/AP/Ritzau Scanpix

De ansatte i Novo-gruppen har haft den filantropiske kasket på og donerer sammen med deres arbejdsgivere nu et tocifret millionbeløb til bekæmpelse af corona-pandemien i lav- og mellemindkomstlande.

Novo Nordisk-gruppen, der består af virksomhederne Novo Nordisk og Novozymes samt investeringsselskabet Novo Holdings og Novo Nordisk Fonden har således indsamlet 3,5 mio. dollar svarende til 23 mio. kr., der bliver doneret til Unicef, som igen giver dem videre til den internationale vaccinealliance Covax.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægge 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier