MedWatch

Læger savner evidens for storsatsende sundhedskoncept på vej til Danmark

Førende læger inden for knogleskørhed vil ikke anbefale patienter at give sig i kast med et nyt amerikansk træningskoncept, der snart lanceres i Danmark. Dokumentationen for virkningen er endnu ikke tiltrækkelig til at kunne sige god for produktet, lyder det.

Opfinderen af Osteostrong-maskinerne hævder, at de gennem en høj statisk belastning på knoglerne kan stimulere knoglevækst hos brugerne. Danske læger efterlyser dog yderligere beviser for påstanden.

Færre smerter i ryg og led, bedre balance, mere styrke og øget knogletæthed på bare 10 minutters træning én gang om ugen. I øvrigt uden at svede og uden at mærke træthed bagefter.

Det er opskriften bag et nyt amerikanske træningskoncept, der for tiden går sin sejrsgang i USA, og som lanceres i Danmark indenfor de næste par uger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier