MedWatch

Brancheforeninger: Her er vores ønsker til vækstplan for life science

Både Medicoindustrien og Lif har en række klare ønsker til den vækstplan for life science, som regeringen fremlægger fredag morgen. Med den generelle vækstplan fra efteråret er regeringen kommet godt fra land, men der skal mere til, lyder det.  

Medicoindustriens adm. direktør, Peter Huntley (foto) har tre overodnede ønsker til regeringens Vækstplan for Life Science, som den fremlægger fredag morgen. | Foto: Medicoindustrien

Med efterårets erhvervspakke tog regeringen delvist hul på at gøre anbefalingerne fra regeringens Vækstteam for Life Science til politisk virkelighed.

Blandt andet blev en forlængelse af forskerskatteordningen fra fem til syv år indført, ligesom der blev skabt forbedrede muligheder for at aflønne medarbejdere med blandt andet aktier samt et højere skattefradrag for forskning og udvikling.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier