MedWatch

Pfizer-chef: Amazons sats på sundhed er godt for medicinalfirmaer

Ian Read, adm. direktør i det amerikanske medicinalselskab Pfizer, mener, at det er positivt for medicinalindustrien, at Amazon har annonceret sit indtog i sundhedssektoren. Selskabets aktionærer er tilsyneladende uenige i den vurdering.

Ian Read, adm. direktør i Pfizer, ser positivt på Amazons indtog i sundhedssektoren. | Foto: Matt Dunham/AP/Polfoto/Arkiv

Tre af amerikansk erhvervslivs helt store navne - Amazon, JPMorgan og Warren Buffets konglomerat, Berkshire Hathaway - erklærede tirsdag, at de vil gøre fælles indtog i den amerikanske sundhedssektor med et nyt selskab, der drager på de tre firmaers samlede ressourcer.

Detaljerne om det nye selskab er få, men målet er klart: At lave om på et amerikansk sundhedssystem, som ifølge de tre selskaber er dyrt, komplekst og dysfunktionelt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier