MedWatch

Novo-direktør får professorat

Direktøren for diabetesforskningen i Novo Nordisk skal som professor på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet blandt andet profilere proteinlægemiddelforskningen internationalt.

Farmaceut og ph.d. Peter Kurtzhals er til daglig leder af diabetesforskningen i Novo Nordisk. Ved siden af det er han nu også adjungeret professor på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet.

Her skal han ifølge Dagens Pharma styrke fakultetets strategiske forskningssatsning på området for Biologics og være med til at profilere proteinlægemiddelforskningen internationalt.

Han skal desuden også bistå ved udviklingen af undervisningen inden for området på School of Pharmaceutical Sciences.

Peter Kurtzhals begyndte sin karriere i Novo Nordisk i 1990. Han har været ansat som specialkemiker inden for insulinområdet på Novo Nordisk, som gæsteforsker ved the Joslin Diabetes Center, Harvard Medical School, i Boston og som afdelingsleder for Diabetes Biology i Novo Nordisk.

Han blev udnævnt til funktionschef for Discovery Biology i 2000 og som direktør samt medlem af Novo Nordisks Senior Management Board i 2001.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 47

I denne uge kom der en endelig afklaring angående Kåre Schultz’ fremtid i det israelske medicinalselskab Teva, og så annoncerede Novo Nordisk også en udvidelse af faciliteterne i Bagsværd for 5,4 mia. kr. Gik du glip af noget?

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier