MedWatch

Leo Pharma-chef rykker til amerikansk biotekselskab

To år efter at Leo Pharma hentede Christian Antoni ind fra Sanofi til at stå i front af den globale udvikling, rykker han nu videre til en ny stilling i Boston.

Foto: Leo Pharma / PR

Christian Antoni, der i 2018 blev hentet ind til at være chef for global udvikling hos Leo Pharma rykker nu videre til et nyt job.

Den amerikanske biotekvirksomhed Eqrx har nemlig hyret Christian Antoni til at være udviklingsdirektør, og han bliver dermed en del af topledelsen i sit nye job - i Leo Pharm har han haft rang af senior vicepræsident, og har som sådan rapporteret til Leo Pharmas øverste forsknings- og udviklingsdirektør Kim Kjøller.

Leo Pharma hev først og fremmest Christian Antoni ind i virksomheden på grund af hans mangeårige erfaring inden for immunologi, et område som den danske dermatologivirksomhed i stigende grad beskæftiger sig med.

Han har haft sin daglige gang i Leo Pharmas faciliteter i Cambridge, Massachusetts lige uden for Boston, som er samme område, hvor Eqrx har sit hovedkvarter.

Eqrx har som erklæret mål at lave innovativ medicin til lavere priser end hvad ellers er gennemgående på markedet.

Samtidig med, at Eqrx har hentet Christian Antoni, har selskabet også hyret tre andre folk ind til topledelsen samt hentet den tidligere adm. direktør for det britiske prioriteringsinstitut ind som rådgiver.

Leo Pharma kaprer ny udviklingschef fra Sanofi

Leo Pharma hopper ombord i nålefri medicindosering med nyt partnerskab 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 38

Ugen bød på en milliardkontrakt til Bavarian Nordic, mens Novo Nordisk forventer at sende et ugentligt insullin på markedet inden længe. Medicinrobotter skal erstatte manglende medarbejdere i sundhedsvæsenet. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier