MedWatch

Monsenso henter finansdirektør til nyoprettet stilling

Adm. direktør Thomas Lethenborg afgiver ansvaret for finanserne i e-healthselskabet Monsenso til Robert Højer, der er tiltrådt en nyoprettet stilling som finansdirektør.

Foto: Monsenso / PR

Børsnoterede Monsenso har udvidet organisationen med ansættelsen af en finansdirektør.

Til stillingen er ansat Robert Højer, der kommer til e-health-selskabet fra en lignende stilling hos Bifodan, der producerer mælkesyrebakterier, såkaldte probiotiske bakterier.

"Med Roberts tiltræden styrker vi vores organisation og får tilført værdifuld erfaring på det finansielle, regnskabsmæssige og administrative område, så der samtidig kan frigives ressourcer til salg og forretningsudvikling fra den øvrige ledelse," siger adm. direktør Thomas Lethenborg i en børsmeddelelse.

Netop Thomas Lethenborg har tidligere passet finanserne i selskabet, der står bag app-løsninger til forskellige psykiske lidelser som angst, bipolar forstyrrelse og depression.

Monsenso blev 10. juni noteret på First North-børsen i København, hvor selskabet rejste 20 mio. kr.

Børsdebutanten Monsenso handles nu under noteringskursen Monsenso debuterer på First North med stor kursstigning App-selskab bliver overtegnet med 238 pct. inden børsnotering Investor melder om risiko for illikviditet i digital børsbaby Bestyrelsesprofil skal sikre digitalt sundhedsfirma god og sikker start på børsen 

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier