MedWatch

Monsenso debuterer på First North med stor kursstigning

It-selskabet Monsenso har onsdag indledt livet som børsnoteret selskab.

Foto: Monsenso / PR

Udviklingeren af e-health Monsenso debuterer onsdag på minibørsen First North med pæn fremgang.

Monsenso, som laver mobile sundhedsløsninger på det mentale område, afregnes efter godt en halv times handel til 7,48 kr. - svarende til en stigning på lige godt 41 pct. fra afregningskursen på 5,30 kr.

Udbuddet af aktier, som endte med at blive på samlet 20 mio. kr., blev også overtegnet betydeligt, så interessen har hele vejen været stor.

Monsenso gik efter at sælge nye aktier for 16-20 mio. kr., men modtog bud på 47,5 mio. kr. - svarende til en overtegning på omkring 240 pct.

App-selskab bliver overtegnet med 238 pct. inden børsnotering Investor melder om risiko for illikviditet i digital børsbaby  Bestyrelsesprofil skal sikre digitalt sundhedsfirma god og sikker start på børsen Direktør for børsdebutant: Pandemi har understreget behovet for vores produkt – nu skal vi sætte fart på væksten E-health-selskabet Monsenso vil på børsen til sommer

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier