MedWatch

Medstifter forlader ombejlet iværksætterfirma og sælger alle aktier

Teknisk direktør og medstifter i det aarhusianske startup Resilio har afhændet alle sine aktier i selskabet og forladt virksomheden. Hverken han eller den adm. direktør vil forklare hvorfor.

Medstifter Thomas Scherning (nr 2 fra venstre) har forladt selskabet Resilio, der har udviklet en app til stresshåndtering. | Foto: Casper Dalhoff/Ritzau Scanpix

Aarhus-selskabet Resilio, der står bag en app af samme navn, som hævder at kunne hjælpe folk med stress, har ikke længere medstifter og teknisk direktør Thomas Scherning på lønningslisten.

Uden videre forklaring har manden forladt selskabet og i samme forbindelse afhændet alle sine aktier i Resilio, der blev stiftet i 2016, og som har som ambition indenfor 4-5 år at have mere end 1 mio. brugere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Snipr Biome-direktør glæder sig over FDA-særstatus

Med en fast track-status fra den amerikanske lægemiddelmyndighed, FDA, ser Snipr Biomes medstifter og adm. direktør, Christian Grøndahl, frem til mere kommunikation med lægemiddelmyndigheden om kandidaten SNIPR001, der nu potentielt også kan komme hurtigere på markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier