MedWatch

Vicedirektør tager midlertidigt chefstolen i Innovationsfonden

Bestyrelsen i Innovationsfonden har konstituereret vicedirektør Tore Duvold som direktør for den statslige fond, indtil en permanent afløser til Peter Høngaard Andersen er fundet.

Tore Duvold er konstitueret direktør for Innovationsfonden. | Foto: Maiken Kestner/Innovationsfonden

Tidligere forskningsdirektør i Leo Pharma Tore Duvold er tager midlertidigt tøjlerne i Innovationsfonden, hvor han siden 2015 har været vicedirektør.

Han efterfølger Peter Høngaard Andersen, der efter fem år som adm. direktør stopper i Innovationsfonden, der står overfor en delvis udflytning fra København til Aarhus som led i regeringens plan for at fordele 4000 statslige arbejdspladser i hele landet, der blev præsenteret i januar 2018.

Innovationsfonden investerer i iværksættere, forskere og virksomheder med viden og ideer, der kan omsættes til arbejdspladser, og som fondens vicedirektør har Tore Duvold haft særligt ansat for de såkaldte grand solutions-investeringer på op til 30 mio. kr. i projekter med en høj risikoprofil og fokus på resultater med høj værdiskabelse.

Til efteråret forventer Innovationsfondens bestyrelse at kunne sætte navn på en permant topchef.

Innovationsfondens life science-kontor bliver i København 

Mere fra MedWatch

FDA godkender booster-vacciner til babyer

Sundhedsmyndighederne i USA har godkendt Modernas og Pfizer/Biontechs coronavaccine, der er rettet mod børn helt ned til seks måneders alderen til brug som booster.

Expres2ion-boss deltog i klinisk forsøg for at fremme vaccine

Når Bent U. Frandsen, adm. direktør i biotekselskabet Expres2ion, forleden lod sig stikke i armen som frivillig i Bavarian Nordics fase 3-forsøg med en mulig coronavaccine handler det dels om videnskabelig nysgerrighed men især om firma-personlige økonomiske interesser, fortæller direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier