MedWatch

Vicedirektør tager midlertidigt chefstolen i Innovationsfonden

Bestyrelsen i Innovationsfonden har konstituereret vicedirektør Tore Duvold som direktør for den statslige fond, indtil en permanent afløser til Peter Høngaard Andersen er fundet.

Tore Duvold er konstitueret direktør for Innovationsfonden. | Foto: Maiken Kestner/Innovationsfonden

Tidligere forskningsdirektør i Leo Pharma Tore Duvold er tager midlertidigt tøjlerne i Innovationsfonden, hvor han siden 2015 har været vicedirektør.

Han efterfølger Peter Høngaard Andersen, der efter fem år som adm. direktør stopper i Innovationsfonden, der står overfor en delvis udflytning fra København til Aarhus som led i regeringens plan for at fordele 4000 statslige arbejdspladser i hele landet, der blev præsenteret i januar 2018.

Innovationsfonden investerer i iværksættere, forskere og virksomheder med viden og ideer, der kan omsættes til arbejdspladser, og som fondens vicedirektør har Tore Duvold haft særligt ansat for de såkaldte grand solutions-investeringer på op til 30 mio. kr. i projekter med en høj risikoprofil og fokus på resultater med høj værdiskabelse.

Til efteråret forventer Innovationsfondens bestyrelse at kunne sætte navn på en permant topchef.

Innovationsfondens life science-kontor bliver i København 

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier