MedWatch

Region Hovedstaden har fundet ny direktør

Region Hovedstaden har fundet en afløser for direktør Hjalte Aaaberg, som stopper ved årsskiftet. Det nye direktør kommer til fra Region Nordjylland.

Foto: Region Hovedstaden

Region Hovedstaden har fundet sin nye direktør efter længere tids søgen.

Valget er faldet på Svend Særkjær, som i dag er direktør i Region Nordjylland. Han afløser Hjalte Aaberg, som har kontraktudløb ved årsskiftet. Det oplyser regionen i en meddelelse tirsdag aften.

"Svend Særkjær kender sundhedsvæsnet rigtigt godt, og han forstår om nogen regionernes arbejde. Han vil være med til at udvikle organisationen fra første dag og hjælpe med til at skabe et mere menneskeligt sundhedsvæsen," udtaler regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen (S).

Svend Særkjær er 50 år og har en kandidat i statskundskab fra Århus Universitet. Har har været regionsdirektør i Nordjylland siden 2015. Før det har han blandt andet været afdelingschef i Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse.

Regionsdirektør forlader Hovedstaden

To regionsdirektører rykker ind i Medicon Valley

Mere fra MedWatch

FDA godkender booster-vaccine til babyer

Sundhedsmyndighederne i USA har godkendt Modernas og Pfizer/Biontechs coronavaccine, der er rettet mod børn helt ned til seks måneders alderen til brug som booster.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier