MedWatch

Børsnotering rykker nærmere for Siemens' sundhedsdivision

Tre banker er udpeget til at rådgive Siemens-koncernen i børsnoteringen af sundhedsdivisionen Healtineers.

Foto: ritzau/AP/Uwe Lein

Siemens-koncernen har udpeget Goldman Sachs, Deutsche Bank og JP Morgan som rådgivere i en kommende børsnotering af Siemens Healthineers.

Det erfarer Reuters.

Siemens' sundhedsdivision leverer blandt andet udstyr til laboratorie- og billeddiagnostik, og en notering skal blandt andet sikre ressourcer til vækst og opkøb, hvor Varian, Hologic, Agilent og Accuray nævnes som mulige opkøbskandidater.

I forbindelse med fremlæggelsen af Siemens 3.kvartalsregnskab i august bekræftede virksomheden, at den styrer mod en børsnotering for Healthineers i første halvår af 2018.

Sundhedsdivisionen så i tredje kvartal af sit forskudte regnskabsår omsætningen stige med fire pct. og overskuddet med ni pct.

Siemens vil børsnotere sundhedsdivision i 2018 

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier