MedWatch

Onxeo dropper som en sten på børsen efter fejlslagent studie

Der er kontant afregning for det fransk-danske biotekselskab Onxeo tirsdag morgen, hvor aktien falder med 57,5 pct. efter nyheden om et fejslagent kræftstudie.

faldende, nedtur, nedgang, fald, falder
Foto: Colourbox

Aktiekursen i Onxeo falder tungt på fondsbørsen tirsdag morgen med 57,5 pct. efter fem minutters handel til 13,40 kr.

Reaktionen kommer, efter at det fransk-danske biotekselskab har meddelt, at det afsluttende fase 3-studie med lægemiddelkandidaten Livataq i leverkræft ikke nåede studiets primære endemål.

Livataq forlængede ikke, som Onxeo havde håbet, overlevelsen blandt patienterne. Og den primære årsag var en uventet lang overlevelse blandt patienter i sammenligningsgruppen, der fik andre kræftmidler, skriver selskabet.

Livataq som enkeltmiddel viste ifølge Onxeo en tilsvarende effekt som gruppen af patienter, der fik anden behandling.

Hos det fransk-tyske børshus Oddo BHF skærer man anbefalingen af aktien til "reducer" fra "køb" ovenpå nyheden om det fejlede senfasestudie.

Onxeo frasælger to produkter uden for kerneforretningen

Onxeo har nyt underskud - fase 3-data nærmer sig

Forsiden lige nu

William Demant lander rekordstor omsætning og indtjening

Høreapparatskoncernen William Demant Holding kommer ud af 2017 med tocifret omsætningsvækst og vækst på bundlinjen. Topproduktet Oticon Opn leverer fortsat, men også koncernens kirurgiske division har klaret sig flot. Selskabet indfrier forventningerne og venter et endnu bedre 2018.

Genmab-boss om Darzalex-prognose: Der er potentiale for en opjustering

Genmab overraskede markedet med en prognose for salget af blockbusteren Darzalex, som ligger et godt stykke over analytikernes forventninger. Topchef Jan van de Winkel kalder skudsmålet realistisk, men mener også, at der er mulighed for, at selskabets forventninger kan blive hævet senere på året.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier