MedWatch

Bank: Coloplast er på sporet til at slå egne vækstforventninger

Den norske bank DNB løfter kursmålet for Coloplast-aktien, da man vurderer, at den danske medicokoncern er godt på vej til at nå den høje ende af sine langsigtede vækstforventninger.

Foto: Niels Hougaard

Medicoselskabet Coloplast har fået løftet kursmålet hos norske DNB til 620 kr. fra 570 kr. Anbefalingen fastholdes samtidig på "køb".

DNB vurderer, at Coloplast er godt på vej til at nå den høje ende af spændet for selskabets langsigtede vækstforventninger og muligvis slå forventningerne til regnskabsåret 2016/17.

Det sker efter tegn på bedring på to af de store markeder.

"Efter positive signaler omkring genrejsningen i USA og Kina forudser vi, at Coloplast er på sporet mod at nå den høje ende af de langsigtede forventninger om en organisk vækst på 7-9 pct. og muligvis at slå 2016/17-forventningerne om 7-8 pct.," skriver DNB i et analysenotat.

"Vi er også mere og mere positive omkring relanceringen af Sensura Mio Convex-stomiposen og mulighederne omkring opkøbet af Comfort Medical," fortsætter DNB som begrundelse for det løftede kursmål.

Også Nordea er blevet mere optimistisk på vegne af Coloplast-aktien og har skruet kursmålet op til 625 kr. fra tidligere 590 kr. Den nordiske storbank har ligeledes en købsanbefaling af aktien.

Coloplast er klar på sårplejeopkøb

Coloplast-aktien steg onsdag før påske med 1,2 pct., og tirsdag fortsætter fremgangen med et løft på 0,7 pct. til 557,50 kr.

Coloplast er klar på sårplejeopkøb

Efter produktionsproblemer lancerer Coloplast stomiprodukt på ny

Coloplast forventer større vækst i USA

Forsiden lige nu

Ny lov skal lette amerikanernes adgang til høreapparater

En ny lov skal gøre det lettere for amerikanske borgere at få høreapparater via autoriserede audiologer i USA. Det mener to amerikanske senatorer, der netop har fremlagt lovforslaget, som kan give vand på møllen hos William Demants forretning i USA.

ALK-rivals bundlinje nærmer sig nul

Stallergenes Greer er ved at få rettet op på den negative udvikling, som virksomheden blev sendt ud i efter et produktionsstop i Frankrig i 2015 og 2016, og dermed er rivaliseringen med ALK i gang igen, men den kan blive udfordret af endnu et produktionsstop.

Novo Nordisks nye formand er valgt

Under Novo Nordisks generalforsamling har man sagt god for den nye bestyrelsesformand, Helge Lund, som skal afløse Göran Ando, der har siddet i bestyrelsen siden 2005

Næste uge kan byde på godt nyt for Tresiba i USA

Ifølge Handelsbanken kan Novo Nordisk i næste uge sikre sig yderligere fremdrift for Tresiba i USA, når den amerikanske lægemiddelstyrelse skal træffe en afgørelse om at opdatere indlægssedlen for midlet.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier