MedWatch

Abbott og Alere begraver stidsøksen med ny købsaftale

Den amerikanske medicokoncern Abbott har lavet adskillige krumspring i forsøget på at slippe ud af sit nu kontroversielle milliardopkøb af Alere, men en nyforhandlet aftale betyder nu, at handlen vil gå igennem.

Foto: Colourbox

Beskyldninger har der været rigeligt af, søgsmål også – det har i det hele taget ikke skortet med kontroverser i Abbotts opkøb af Alere. Den store amerikanske medicokoncern har nærmest forsøgt at komme ud af handlen lige siden den blev annonceret tilbage i februar sidste år.

Nu er parterne så endelig kommet til enighed. Aftalen er blevet genforhandlet og den vil gå igennem med et prisnedslag. I stedet for at betale 5,8 mia. dollars for Alere, vil Abbott nu i stedet for give 51 dollars per aktie, hvilket forventes at løbe op i 5,3 mia. dollars. Det kan dog synes som et mindre prisnedslag i betragtning af, hvor betændt konflikten mellem Abbott og Alere har været.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier