MedWatch

GE Healthcare i digital milliardsatsning

Medicokoncernen GE Healthcare springer ud i en markant satsning på det digitale med en milliardinvestering og flere tusinde nyansættelser.

penge økonomi
Foto: Colourbox

500 mio. dollars (3,42 mia. kr.) og 5000 nye ansatte. Så meget lyder satsningen på en ny digital indsats fra den store amerikanske medicokoncern GE Healthcare ifølge MedCityNews.

Målet skal være nået inden 2018 er omme, og allerede tilbage i 2015 gik man for alvor i gang med etableringen af GE Digital, hvor de 5000 nye medarbejdere i form af software-ingeniører skal være.

"Efterhånden som GE forvandler sig til at blive verdens førende digitale industrivirksomhed, vil dette give GE's kunder de bedste industrielle løsninger og den nødvendige software til at løse den virkelige verdens problemer," lød det dengang fra GE-topchef Jeffrey Immelt.

De nye medarbejdere skal primært arbejde på at skabe en form for 'app store' for Predix, der er GE's cloud-baserede platform, og på at forbedre hospitalernes it-infrastrukturer. GE Healthcare har i øjeblikket netop cirka 5000 softwareingeniører, som udgør 10 pct. af den samlede medarbejderstab i GE Healthcare.

GE spytter en milliard i biofarma-produktion

GE bruger milliarder på 3D-print

GE vil beholde life science-afdeling

Sundhedsteknologi er investorernes nye darling

Forsiden lige nu

Celgene indgår CNS-aftale til en potentiel værdi på 13,65 mia kr

Amerikanske Celgene har indgået et samarbejde med et biotekselskab om lægemidler mod proteiner involveret i sygdomme som Alzheimers og ALS. Det koster til at begynde med 900 mio. kr., men med fremtidige licens- og milepælsbetalinger kan værdien stige med adskillige milliarder.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier