MedWatch

GE vil beholde life science-afdeling

Til trods for et øget fokus på tungt industriudstyr har General Electric ingen planer om at skille sig af med sin hastigt voksende life science-forretning, siger topchefen for GE Healthcare.

Foto: /ritzau/AP/Thibault Camus

Den amerikanske teknologi- og servicekoncern General Electric har afsløret planer om i fremtiden at fokusere endnu mere på tungt udstyr til industrien. Men det til trods har koncernen ingen planer om at droppe sin life science-forretning – tvært imod.

Det siger den øverste chef for denne forretningsdel ifølge Bloomberg.

”Det er en fundamentalt attraktiv industri i vækst, og vi har en meget stærk konkurrenceposition. Vi er overbeviste om, at denne forretning vokser hurtigere internt i GE, end den ville gøre uden for,” sagde John Flannery, der er adm. direktør for GE Healthcare, ifølge nyhedsbureauet på et investormøde sent sidste uge.

Den amerikanske koncerns bredere sundhedsforretning, GE Healthcare, omsatte sidste år for 17,6 mia. dollars og er dermed en af GE’s største forretningsdele salgsmæssigt.

Under den afdeling ligger også life science-delen, som tæller medicinske billedteknikker, teknologi til udvikling af cellebehandlinger og kromatografi, der dækker over en række separationsmetoder, der anvendes inden for analytisk kemi og biokemi.

Life science-segmentet omsætter for omtrent 4 mia. dollars årligt, men er i hastig vækst og vil vokse salgsmæssigt med 10 pct. i år, forventer General Electric.

GE Healthcare-chef afviser opsplitning

GE vil sende saml-selv medicinfabrikker til hele verden

Danske GE Healthcare taber indtjening

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier