MedWatch

Dansk mande-prævention scorer investor og lovende forsøgsdata

Det lille opstartsselskab VasDeBlock, som udvikler præventionsudstyr til mænd, har fået positive resultater fra nyligt afsluttede dyreforsøg, og selskabet har samtidig også scoret sig en ny investor.

Foto: Colourbox

Resultater fra nyligt afsluttede dyreforsøg har skabt ny optimisme i det danske iværksætterselskab VasDeBlock. Selskabet står bag præventionsudstyr til mænd, en lille 'silikoneprop', som blokerer sædlederen (vas deferens), men som let kan fjernes igen. Det er altså et alternativ til hormonbaseret prævention eller sterilisering.

”Vi fik meget positive tilbagemeldinger fra vores seneste dyreforsøg, som viste, at vores device blev siddende og effektivt har blokeret sædlederen i den måned eller to måneder, som vores tre forsøg varede,” lyder det fra stifter Niels Lindeburg, som i dag er bestyrelsesmedlem i selskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier