MedWatch

Amgros i ommer med millionudbud for høreapparater

Nye kontrakter på høreapparater til det offentlige for 150 mio. kr. årligt skal igennem en ny udbudsrunde. En detalje har spændt ben for det første udbud, lyder det fra Amgros.

Foto: Amgros

Hellere være på den sikre side. Sådan lyder devisen bag Amgros’ beslutning om at annullere et stort høreapparatsudbud, der skulle være trådt i kraft ved årsskiftet. I stedet skal industrien igennem et nyt udbud med en forventet start den 1. september 2017.

”Hvis vi har lavet noget, der ikke er, som det skal være, skal det laves om. Så enkelt er det. Vi er kun interesseret i, at vores udbudsprocesser kører så smertefrit som muligt,” lyder den umiddelbare kommentar fra Flemming Sonne, adm. direktør i Amgros.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier