MedWatch

Ambu når sine mål et år før tid

Det skæve regnskabsår 2015/2016 har været så stærkt for Ambu, at man har ramt sine strategiske mål for 2017 et år før tid. I fjerde kvartal er vækstraten dog ikke helt så stærk som sidste år. (Opdateret 9.37)

Foto: Ambu, PR

At det har gået godt for Ambu i dette regnskabsår er der vist kun meget få der kan være i tvivl om. Selskabet har vist stærke vækstrater, der har ført til to opjusteringer i det skæve regnskabsår for 2015/2016. Derfor kan Ambu i dag, tirsdag, fremlægge et årsregnskab, hvor man melder om, at man har nået sine strategiske mål et år før tid.

Målene, der blev lagt frem i strategiplanen "Climbing New Heights," tilbage i 2013 beskrev, at Ambu skulle have en årlig omsætning på 2 mia. kr. og en EBIT-margin på 17-18 pct. I årsregnskabet kan Ambu melde om en omsætning på 2,08 mia. kr., samt en EBIT-margin på 17,1 pct., og har på begge fronter lige akkurat sneget sig om på den anden side af målstregen. På bundlinjen kan selskabet notere et årsresultat på 250 mio. kr. mod sidste års 152 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier