MedWatch

Dansk selskab rejser millioner til ny blodsukkermåler

Den danske teknologivirksomhed RSP Systems har fået et tocifret millionbeløb til udviklingen af dets nye, ikke-invasive blodsukkermåler i en investeringsrunde ledet af en kendt, udenlandsk entreprenør.

Foto: Colourbox

Diagnostikselskabet RSP Systems vil lave nybrud inden for målingen af blodsukker med en smertefri og ikke-invasiv metode og har nu fået hjælp til at kunne gøre netop det. I en serie A-investeringsrunde har selskabet skaffet 4,6 mio. euro (cirka 34 mio. kr.), og runden har været ført an af den kendte tyske entreprenør og konsulent Roland Berger, der dermed også er indtrådt i bestyrelsen.

”Det er et meget vanskeligt område, som vi bevæger os i, men vi har produceret nogle meget overbevisende kliniske resultater over det seneste års tid. Denne nye finansieringsrunde er derfor først og fremmest en stor tillidserklæring og anerkendelse af vores resultater,” siger bestyrelsesmedlem Jacob Philipsen, da MedWatch fanger ham over telefonen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier