MedWatch

Danica-kapitalfond køber sig ind i høreapparatselskab

Kapitalfonden Gro Capital køber knap halvdelen af høreapparatvirksomheden Auditdata, skriver Berlingske Business.

Høreapparat
Foto: Lars Krabbe

Danicas kapitalfond Gro Capital overtager 46 pct. af aktierne i høreapparatselskabet Auditdata Det skriver Berlingske Business.

Kapitalfonden Gro Capital skyder penge i Audidata, som leverer udstyr til høreapparatsklinikker. Målet er at gøre Taastrup-virksomheden til verdens førende på sit marked, skriver Berlingske Business.

»Vi er stolte af at kunne indgå dette samarbejde med Auditdata og med vores viden og kapital støtte virksomhedens ledelse ambition om at blive verdens førende, uafhængige leverandør af audiologiske løsninger,« siger Morten Weicher, partner i Gro Capital, der blev etableret i 2014 med et indskud på 1 mia. kr. fra Danica Pension.

Auditdata, der producerer diagnostisk audiologisk udstyr og softwareløsninger til private og offentlige høreklinikker, blev grundlagt i 1993 og har i dag over 75 ansatte.

Gro Capitals strategi er at investere mellem 50 og 200 mio. kr. i selskaber med vækstpotentiale og udvikle dem via aktivt ejerskab. Ud over investeringen har Gro Capital indtil videre ifølge Berlingske Business købt aktier i den københavnske teknologivirksomhed Trifork og nordjyske Trancckunit, der er en førende global udbyder af telematikudstyr og software til maskiner og køretøjer.

Omsætningen hos dansk hørefirma tordner i vejret

Widex sælger selskab til dansk hørefirma

Dansk hørefirma går i minus

Denne artikel er leveret af Medwatchs søstersite Finanswatch.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier