MedWatch

GN tildeler tegningsoptioner til direktionen

Direktionen samt en række "omhyggeligt" udvalgte ledere og nøglemedarbejdere i GN-koncernen har modtaget warrants i forbindelse med GN Store Nords ordinære generalforsamling.

Foto: GN Store Nord/PR

Bestyrelsen i GN Store Nord har på sin ordinære generalforsamling 10. marts besluttet at tildele warrants til direktionen og andre "omhyggeligt" udvalgte ledere og nøglemedarbejdere i GN, GN ReSound og GN Netcom.

Det oplyser det danske høreapparatselskab i en meddelelse til fondsbørsen onsdag eftermiddag.

Tildelingen inkluderer i alt 6004 warrants i GN ReSound - svarende til cirka 0,9 pct. af aktiekapitalen - hvoraf 4728 bliver tildelt medarbejdere, og 1276 bliver tildelt GN's direktion, og 4063 warrants bliver tildelt i GN Netcom - svarende til cirka 1,2 pct. af aktiekapitalen - hvoraf 2871 bliver tildelt medarbejdere, og 1192 bliver tildelt GN’s direktion.

Udnyttelseskursen for tildelingen er beregnet på baggrund af den gennemsnitlige aktiekurs i GN over fem børsdage efter den ordinære generalforsamling 2016 i GN, som lyder på 134,20 kr.

Aktiekursen er fordelt på GN Netcom og GN ReSound baseret på aktieanalyserapporter vedrørende GN med 84,7 pct. af aktiekursen i GN allokeret til GN ReSound og 37,9 pct. til GN Netcom, mens de resterende 22,6 pct. er allokeret til andre GN-aktiviteter.

Tildelingen er en del af et seksårigt program, ifølge hvilket tildelinger vil finde sted i 2016, 2017, 2018, 2019 og 2020. Der vil i løbet af denne periode maksimalt blive tildelt 62.000 warrants i GN ReSound og 29.200 warrants i GN Netcom.

GN sparker gang i stort aktietilbagekøbsprogram

Stærke signaler fra italienere tegner lovende for danske virksomheder

GN-formand: Aktiekursen blev ramt af enkeltsager i 2015

Forsiden lige nu

Græske politikere skal undersøges i Novartis-sag

Det græske parlament har besluttet at nedsætte et særligt udvalg, der skal undersøge politikernes rolle i den påståede Novartis-skandale. Novartis’ græske direktør betvivler, at den overhovedet har fundet sted.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier