MedWatch

Finanshuse giver Demant et nøk op efter regnskab

Flere finanshuse har kigget nærmere på William Demant Holding efter tirsdagens regnskab for andet halvår af 2015, og mens mange holder fast i deres kursmål for aktien, så har en god håndfuld analytikere regnet sig frem til et forbedret kursmål.

Seks finanshuse - hvoraf nogle af dem er nogle af de mere skeptiske omkring aktien - hæver kursmålet. Ingen analytikere har fundet anledning til at sænke forventningerne til aktien.

Tyske Commerzbank skiller sig ud ved at hæve et i forvejen stærkt kursmål til 730 kr. fra 700 kr. Finanshuset holder ved sin købsanbefaling. Til sammenligning har Kepler Cheuvreux sat kursmålet op til 500 kr. fra 480 kr.

Kun Alm. Brand Markets har valgt at justere anbefalingen. Den hedder nu "neutral" mod tidligere "salg".

William Demant Holding kunne tirsdag fremvise bedre resultater på både top- og bundlinje end ventet blandt analytikerne - blandt andet på baggrund af selskabets engros- og detailhøreapparatforretning. Samtidig meddelte høreapparatproducenten, at den er klar med en helt ny produktplatform baseret på den trådløse teknologi 2,4 GHz i slutningen af andet kvartal af 2016.

William Demant-aktien stiger onsdag 1,3 pct. 613,0 kr.

Analytiker: William Demant haler ind på GN

WDH-direktør: Tager førerposition med nyt trådløst høreapparat

Bank: WDH-regnskab har flere plusser end minusser

Analytiker: WDH-aktien vil outperforme det generelle marked

William Demant afslutter året stærkt

Forsiden lige nu

Dansk biotekboss rejser 91 mio til at udfordre Novo Nordisk

Et amerikansk biotekselskab, som er grundlagt af en dansk molekylærbiolog, har rejst 91 mio. kr. til at fremme programmer inden for diabetes, fedme og fedtlever, herunder et "transformativt" diabeteslægemiddel rettet mod biologiske mål, som Novo Nordisk også arbejder med.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier