MedWatch

Toshiba sælger medico fra

Japanske Toshiba er hårdt ramt af en regnskabsskandale, og det kan føre til et fuldstændigt frasalg af hele koncernens medicodivision i en tocifret milliardhandel.

Toshibas medicodivision kan være på vej til at skifte hænder. Ifølge Reuters så er der angiveligt planer om et komplet frasalg i modsætning til tidligere forlydender om et delvist salg.

Toshiba er midt en omfattende regnskabsskandale, der har ramt selskabet særdeles hårdt, og man har derfor brug for likviditet. Kilder tæt på processen siger, at Toshiba Medical er værdisat til mellem 3,54 og 4,42 mia. dollars, men at en potentiel budkrig kunne presse prisen helt op i 5,31 mia. dollars, svarende til 36,38 mia. kr.

KKR & Co, Canon, Fujifilm og Konica Minolta skulle således alle være røget videre i anden budrunde, som har deadline på fredag.

Toshiba Medical producerer diagnostisk udstyr, såsom røntgenudstyr og MRI-systemer, og er verdens næststørste producent af CT-scanningsmaskiner. Divisionen havde en årlig omsætning på 25,54 mia. kr. i regnskabsåret, der sluttede marts 2015.

Panasonic sælger sundhedspleje-afdeling

Siemens Healthcare ser store muligheder i Kina

Forsiden lige nu

Sunstone-selskab vinder patentstrid

Det svenske biotekselskab Cantargia har fået rettens ord for, at selskabets hovedaktiv bygger på en opdagelse, der er beskyttet af patentlovgivningen. Den adm. direktør udtrykker tilfredshed med afgørelsen.

Ny Zealand-direktør: "Vi skal forberede vores lanceringer flere år i forvejen"

Ivan Møller skal opbygge Zealand Pharmas produktion, kvalitetssikring og forsyningskæde forud for biotekselskabets forventede lanceringer af sine første selvejede produkter. Den nye koncerndirektør ser det som "den rigtige stilling både på det personlige og professionelle plan", da han nu også får mere tid med sin kone, som arbejder for Novo Nordisk.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier