MedWatch

WDH-direktør bliver finansdirektør i fynsk selskab

William Demant har mistet sin senior director i skat- og regnskabsgruppen til et fynsk selskab, hvor vedkommende nu bliver finansdirektør.

jakkesæt magt erhverv mand
Foto: Colourbox

Det fynske industriselskab Skako har ansat en ny finansdirektør, oplyser selskabet i en meddelelse. Den nye mand på posten er 34-årig Jakob Have, der kommer fra en stilling som senior director i skat- og regnskabsgruppen hos William Demant Holding.

Jakob Have var i 2005-2011 ansat som revisor hos Deloitte, indtil han skiftede til William Demant Holding.

"Ud over solide finansielle og regnskabsmæssige kompetencer fra en af de største danske børsnoterede koncerner, tilfører Jakob et i forvejen stærkt og dynamisk ledelsesteam yderligere tyngde med sine internationale erfaringer inden for strategi, M&A og forretningsudvikling," udtaler bestyrelsesformand Kaare Vagner i meddelelsen.

Jakob Have begynder sit nye job 1. marts og afløser Henrik B. Funk, der har ønsket at finde en stilling tættere på sin bopæl.

Forsiden lige nu

Omstridt parallelimportør går konkurs

Parallelimportøren Europharma, der to gange i 2017 blev suspenderet af Lægemiddelstyrelsen, er gået konkurs. Selskabet har erkendt, at et varelager for 50 mio. kr. er usælgeligt.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier