MedWatch

Norsk kapitalfond accelererer udviklingen hos dansk selskab

Et par måneder, efter at medicorigmanden Lars Foghsgaard solgte mere end halvdelen af sin forretningsmæssige kronjuvel til en norsk kapitalfond, er arbejdet med at accelerere selskabets globale ambitioner i fuld gang.

Der er sat ekstra kog under kedlerne hos laboratoriefabrikanten Labflex i kølvandet fra, at den norske kapitalfond Credo Partners i efteråret sidste år købte sig ind i den danske medicorigmand Lars Foghsgaards forretningsmæssige kronjuvel.

”Der har ikke været tale om nogen kapitaludvidelse i forbindelse med Credo-aftalen. Det har drejet sig om et salg af aktier, så der altså er kommet en ny hovedaktionær, mens familien stadig er storaktionær,” forklarer Malte Foghsgaard, søn af Lars Foghsgaard og adm. direktør i Labflex, og fortsætter:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Corona har udfordret og skærpet centrale dele af BII-konceptet

En central del af konceptet bag Bioinnovation Institute (BII) er den daglige gang i life science-kontorfælleskabet Cobis, hvor porteføljeselskaber har mulighed for at mødes uformelt med andre selskaber og potentielle investorer. Med corona hærgerende har det i lange perioder ikke været muligt, og det har udfordret konceptet, siger adm. direktør, Jens Nielsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier